phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Цена:

сортиране по

Производители:

search

Вентилатори за баня

Банята е най-влажното помещение в дома, като неговото проветряване е изключително важно, за да не се задържат мухъл и микроби

В зависимост от големината на помещението е хубаво да се избере и вентилатор със съответен дебит. Ако вентилатора е твърде слаб за помещението той няма да изтегля влагата и ще се образува мухъл, ако пък вентилатора е прекалено мощен той няма да изтегля влагата по-бързо, а и ще бъде много шумен в процеса на работа.

В днешно време вентилаторите за баня са с най-различен дизайн, за да паснат на всеки интериор. Предлагаме вентилатори за баня в бяло, сиво, златно, със стъклени панели и дори модел в който се вгражда плочка. Предлагаме и единственият в света вентилатор за баня с часовник.

Вентилаторите за баня, които предлагаме, са тихи и с дълъг живот на мотора

Имаме и модели с търкалящи се лагери, което ги прави подходящи за монтаж на таван.

Според необходимоста вентилаторите за баня могат да бъдат оборудване с допълнителни екстри като датчик за влажност, датчик за светлина, възвратна клапа, таймер и регулиране на дебита. Датчикът за влажност е функция, която засича наличието на влага и вентилатора сам се включва докато помещението е подсушено. При наличието на датчик за светлина, вентилатора се пуска при спускане на осветлението в помещението. Възвратната клапа е една доста удобна и не много скъпа екстра, която спира връщането на миризми и насекоми в помещението. Таймерът при вентилаторите позволява вентилатора за баня да работи 5,10 или 15 минути още, след като е изключен от ключа.

Изключително важно е да се вземе предвид, че ако ще има допълнителни функции като датчик или таймер, трябва да се предвиди постоянна фаза до вентилатора, за да може да работи постоянно.