phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Цена:

сортиране по

Вид

етажерки и лавици стенни аксесоари стоящи аксесоари

Произход

България Германия Дания Испания Италия Полша Чехия

Аксесоари за баня

Аксесоарите за баня, които предлагаме, са от месинг с хромирана покритие, което ги прави издържливи във времето

Предлагаме аксесоари за баня на различни производители, с които работим дълги години и са се доказали пред нас и нашите клиенти.

Стенните аксесоари за баня са най-разпространени, като при тях имаме най-голямо разнообразие. В зависимост от дизайна на останалите атрибути в банята, те могат да бъдат квадратни, овални, класически или с различни дървени елементи. Те заемат най- малко място и са предпочитани пред стоящите аксесоари за баня. Монтажът най-често е с дюбел, който се фиксира върху поставени плочки на стената. При определени модели можем да предложим и монтаж чрез лепене със специално водоустойчиво лепило. Предимството тук е, че плочките не се пробиват и след време аксесоарите могат лесно да бъдат подменени. Освен стандартните хромирани аксесоари за баня, предлагаме и такива със финиш сатен, бронз, старо злато, черно или друг цвят.

Стоящите аксесоари за баня са доста по-ефектни от стенните, като се предлагат в различни варианти и от най-различни естествени и изкуствени материали

Те се състоят от диспенсър за течен сапун, сапунерка, поставка за четки за зъби и стояща четка за тоалетна. Тези аксесоари за баня се поставят върху плот или мивка с плот, като придават чар на помещението. Предлагаме стоящи аксесоари за баня от различни материали като дърво, камък, порцелан или полимер. Най-хубавото при тези аксесоари за баня е че след време лесно могат да се подменят с друга серия.

Освен стандартните аксесоари за баня, можем да предложим и такива за душ зоната, като етажерки и полици. Те могат да бъдат от стъкло, месинг или комбинация от двата материала. Техният монтаж е чрез пробиване, понеже лепилото не е удачен материал за монтаж в душа.

Нашият съвет е аксесоарите за баня да бъдат закупени най-накрая, след поставяне на цялото обзавеждане за баня, тъй като те са най-различни и могат лесно да се напаснат в помещението.