phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Аксесоари

Аксесоари за баня

Аксесоари за баня

Вентилатори за баня

Вентилатори за баня

Лири за баня

Лири за баня

Омекотители за вода

Омекотители за вода

Осветление за баня

Осветление за баня

Подови сифони

Подови сифони

Аксесоари за баня

Изберете от разбообразие на стоящи или стенни аксесоари за баня. За монтажът на стенните аксесоари може да използвате дюбел или водоустойчиво лепило. Стоящите аксесори са по-рядко използвани поради това, че заемат повече място. А това е проблем, защото в повечето случаи банята не е най-просторното помещение в нашия апартамент. За това трябва да се възползваме от всяко свободно кътче там. Това е причината поради която повечето хора педпочитата стенните аксесоари.

Вентилатори за баня

От съществена важност за здравето ни е да предотвратим появата на мухъл и микроби в нашата баня. Все пак това е най-влажното помещение в жилището и за това трябва да го проветряваме ефективно. Лесен начин да направим това е като използваме вентилатори за баня. В Керанова предлагаме варианти с различни дизайни и на различни цени спрямо нуждите на всеки клиент.

Лири за баня

Лирата за баня може да бъде използвана както за поддържане на температурата в помещението, така и просто за сушене на дрехи. Лирите могат да имат различен размер или дизайн, но техният цвят обикновенно е бял. Разбира се, при поръчка има възможност и за различни цветове, метализирани ефекти, както и покрития с хром и никел. 

Омекотители за вода

Ако в населеното място в което живеете, водата е твърда, това може да е проблем за вашата пералня или оборудване за баня. Омекотителят за баня е лесен начин да предотвратите това. Вижте различните размери омекотители, които предлагаме в магазинът на Керанова и изберете подходящият за вашето жилище модел.

Осветление за баня

Без качествено осветление, ние просто няма как да използваме нашата баня. А ако търсите възможно най-икономичното и качествено осветление, сте попаднали на правилното място. Разгледайте предложенията на Керанова сега.

Подови сифони

Подовите сифони за баня подпомагат ефективното оттичане на водата и възпрепятстват връщането на миризми.