<div class='textimg'><a href='http://www.keranova.org/%D0%BC%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D1%8F/%D0%BF%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1%87%D0%BA%D0%B0/9-29.html'>Изработка и монтаж на мебели за баня по проект</a></div>душ кабини
началоЗА НАС


ЗА НАС

КЕРАНОВА е бранд с над 7 годишен опит в продажбата на фаянс,гранитогрес, душ кабини, мебели за баня, смесители и цялостно обзавеждане за баня. Фирмата предлага продукти на доказали се в бранша производители от цяла Европа, защото при нас качеството е на първо място.

Ние държим на качеството и винаги предлагаме на своите клиенти изпитани продукти, също така постоянно се стремим да актуализираме предлаганите от нас продукти, като следим тенденциите от най-големите изложения за обзавеждане и интериор в Испания, Италия и Полша.

При нас клиентите могат да намерят различни и интересни продукти на конкурентни цени.

Поддържаме големи количества от налични продукти, а за останалите предлагаме кратки срокове за доставка.

Фирмата разполага с три магазина на територията на гр. София, като имаме намерение да се развиваме в други градове на България, за да сме възможно най-близо до нашите клиенти.

За всякакви въпроси свързани с наши продукти, както и консултация, нашите консултанти ще Ви дадат компетентен отговор и насока.
KERAGLASS    La Fabbrica    Kolo    Tres    Avila Dos    Paffoni    Roca    Peronda    Salgar    Grohe
© 2018 “КЕРАНОВА”. Всички права запазени дизайн и програмиране: УебДизайн Професионалистите се отличават