<div class='textimg'><a href='http://www.keranova.org/%D0%BC%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D1%8F/%D0%BF%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1%87%D0%BA%D0%B0/9-29.html'>Изработка и монтаж на мебели за баня по проект</a></div>душ кабини
началоновиниСъвети за обзавеждане и ремонт на баня

Съвети за обзавеждане и ремонт на баня

17.09.2016

Съвети за обзавеждане и ремонт на баня Независимо от това дали искате да направите цялостен ремонт на банята или просто да я освежите като промените малко дизайна й, това ще ви коства усилия, време и най-вече пари. Когато проектът, с който сте се захванали няма строго определен бюджет, всичко е лесно и може да стане бързо, но когато се стремим да направим нещо без да натоварваме излишно семейния бюджет, нещата стоят по-малко по-особен начин. Въпреки всичко, едно освежаване на баня под формата на ново обзавеждане и малък ремонт може да се направи и без да влизате в преразход, дори и ако ползвате услугите на майстор. Ето няколко съвета:

1. Уверете се, че имате всичко необходимо предварително!

Определете бюджета си за проекта и започнете да разглеждате из онлайн и физическите магазини, за да се ориентирате около това, което ще желаете и колко ще ви струва. Поръчайте всичко необходимо предварително, за да сте убедени, че когато обновяването стартира, то ще имате достатъчно финанси, за да го приключите напълно и навреме. Имайте предвид, че ако поръчвате плочки за баня, гранитогрес, душ кабини и т.н., за които е необходимо да чакате доставка, ще е добре да започнете с ремонтите едва чак когато пристигнат, но не и преди това. В противен случай рискувате да имате разкъртена и неизползваема баня за дни, понякога дори седмици, което е сравнително неудобно и неприятно.

2. Обмислете всички варианти преди окончателната поръчка!

Някои специализирани магазини за материали и обзавеждане за баня, независимо дали са физически или онлайн, могат да доставят поръчката ви в дълги срокове от порядъка на седмици, дори месец, затова не избързвайте с окончателната поръчка. Преди това обмислете всички варианти и магазини, поинтересувайте се за техните срокове на доставка и наличности и ако те също не предлагат по-добри, обмислете дали е удачно и можете да чакате толкова време. Ако отговорът ви е „не“ и времето ви притиска, тогава сменете избора си с материали и обзавеждане, които са в наличност или доставката им е в най-кратък срок.

3. Направете си малки вдлъбнатини в стената, където да държите козметиката си!

Когато става дума за обновяване на помещението и интересен дизайн, идеята да се направят няколко плитки вдлъбнатини в стената, които да се облицоват с плочки за баня и да се ползват за най-важните козметични продукти, определено звучи свежо и изглежда наистина приятно. Ако нямате достатъчно място в банята и обзавеждането не е на нужното ниво, то не залагайте на пластмасовите провиснали рафтове, грубите шкафове и др. мебели и похвати, които сте ползвали през студентските си години в опитите си за импровизация. Те изглеждат зле, грозно и могат да съсипят всякакви опити за освежаване и обзавеждане на банята. Вместо това направете една или две вдлъбнатини, достатъчно дълбоки и високи, че да поберат вашият сапун, шампоан, балсам, самобръсначка, пяна за бръснене и др. козметични продукти. Облицовайте ги с плочки за баня, за да добие помещението отличен изглед и да е в синхрон с останалото обзавеждане за баня. Ако не сте в състояние да се справите сами – наемете майстор, не би трябвало да ви вземе много за услугата.

всички новини »    KERAGLASS    La Fabbrica    Kolo    Tres    Avila Dos    Paffoni    Roca    Peronda    Salgar    Grohe
© 2018 “КЕРАНОВА”. Всички права запазени дизайн и програмиране: УебДизайн Професионалистите се отличават