<div class='textimg'><a href='http://www.keranova.org/%D0%BC%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D1%8F/%D0%BF%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1%87%D0%BA%D0%B0/9-29.html'>Изработка и монтаж на мебели за баня по проект</a></div>душ кабини
началоновиниСъвети за баня, които да ви спестят и па...

Съвети за баня, които да ви спестят и пари, и място!

10.08.2016

Съвети за баня, които да ви спестят и пари, и място! Вече нерядко сме говорили за всякакви идеи, които да ви спестят място сред интериора на банята. Днес, отново ще засегнем такива концепции, но освен място, те ще ви спестят и пари. Само си представете – с един куршум, два заека! И джобът ще е пълен, и банята, но не прекалено, т.е. претрупана и лишена от простор. Вижте съветите на експертите, които да ви спестят и пари, и място още сега:

1. Използвайте старите мебели за баня, за да събирате там мръсното бельо и пране

Не е нужно да създавате цяло помещение за пералня или пък да купувате кош за дрехи, като имате вече налични мебели за баня – или стари такива. Оставете ги там, където са, разчистете ги от ненужните вещи и ще видите, че поне мръсните чорапи и бельо, което по начало отделяме от останалите дрехи, могат да се поберат, а и да седят под ръка, ако искаме да перем на ръка за по-висока степен на лична хигиена.

2. Спестяване на място в душ кабини

Много пъти може да сте се чудили кога най-накрая ще успеете да си купите шкаф за баня, където да държите всичките си козметични принадлежности – като се почне от стандартните сапун и шампоан и се стигне до женските си капризи като ексфолианти, маски за коси и т.н. По-добре си направете подвижен шкаф от подръчни материали или от стария сушилник за съдове от кухнята, в който да наредите всички тези бутилки и шишенца. Така, той може да седи в душ кабината, без да заема място в останалото пространство на банята.

3. С плочки за баня можете да украсите, без да е нужно да харчите допълнително пари

Ако имате стари плочки за баня, които не сте използвали, но пък много ви харесват като дизайн или разцветка, наредете ги по тавана или по стените. Добавете по-ексцентрично осветление и получавате безплатна и страхотна нова украса за банята. С това ще си спестите и място, тъй като всякакви излишни вази и статуетки в малката баня ще я затормозят още повече и тя ще изглежда по-тясна от всякога. Освен това, така можете и да проявите малко креативност и артистични умения, нали така?

всички новини »    KERAGLASS    La Fabbrica    Kolo    Tres    Avila Dos    Paffoni    Roca    Peronda    Salgar    Grohe
© 2018 “КЕРАНОВА”. Всички права запазени дизайн и програмиране: УебДизайн Професионалистите се отличават