<div class='textimg'><a href='http://www.keranova.org/%D0%BC%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D1%8F/%D0%BF%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1%87%D0%BA%D0%B0/9-29.html'>Изработка и монтаж на мебели за баня по проект</a></div>душ кабини
началоновиниПо какво разпознаваме банята на една жена?

По какво разпознаваме банята на една жена?

16.07.2016

По какво разпознаваме банята на една жена? Интериорните дизайнери са на мнение, че когато става въпрос за избор на обзавеждане и украса в дома, жените и мъжете имат почти коренно противоположни интереси, предпочитания и вкусове. За да ви докажем нагледно тази тенденция, ще ви посочим белезите, по които ще разпознаете, че в даден апартамент или къща живее сама жена само след като влезете в банята й. Тя ще бъде издадена по много критерии и параграфи, но основните и главните сред тях, категорично, са следните:

1. Добре избраната цветова гама

Никоя жена няма да допусне да разглежда сини душ кабини, в случай че вече се е спряла на червени плочки за баня. Двата нюанса нямат нищо общо един с друг и за една дама ще бъде истинска катастрофа, ако реши да ги смеси. Освен това, тя знае добре, че перфектният интериорен дизайн има само три цвята, като единият е основен, другият допълващ, а последният не е задължителен или се ползва само за силен акцент, т.е. той я ярък на блед фон или обратното: светъл, съчетаващ се с наситена основа.

2. Жената не забравя за украсата

Мъжът е практичен и той няма време за такива дреболии като декор в банята. Той знае, че трябва да си закупи конкретни мебели за баня – шкаф, мивка, етажерка и до там. Често, поради тази причина украсата в неговата баня са самите мебели за баня или в най-добрия случай някакви по-нестандартни плочки за баня, докато при жената има вази, има интересни мозайки от гранитогрес и всякакви подобни оригинални добавки към интериора.

3. При жената си има ред, докато при мъжа – всичко е под ръка

Това, което искаме да направим като разлика е, че мъжът подрежда така принадлежностите, респективно наличните мебели за баня, че да са му удобни за ползване. Жената следва логика, но тя в повечето случаи е изместена от идеята за естетика, от това, което е виждала като модерни концепции по най-новите списания за интериорен дизайн. Всъщност, ето ви и още една разлика: жените първо ще прегледат наличните съвременни тенденции при обзавеждането на банята, преди да започнат да я обзавеждат, докато мъжът се опира на опита, на идеята за удобство и комфорт.

всички новини »    KERAGLASS    La Fabbrica    Kolo    Tres    Avila Dos    Paffoni    Roca    Peronda    Salgar    Grohe
© 2018 “КЕРАНОВА”. Всички права запазени дизайн и програмиране: УебДизайн Професионалистите се отличават